Më të Rejat

 • Kombëtare të Lartë Teknologji Hulumtime dhe Programi për Zhvillim (863 Program) teknologji të përparuar të prodhimit

  863 EPA I. Udhëzime Shënim "njëmbëdhjetë Pesë-Viti" Plan 863 teknologjisë së përparuar të prodhimit ", zhvillimin e aplikimit EPA-i bazuar" projekt kyç është bazuar në "Planin Shkencore dhe Zhvillimit Teknologjik afatgjatë" dhe "Teknologjia Hulumtim dhe Zhvillim Programi Lartë Kombëtar (863 Plan) "njëmbëdhjetë Pesë" Programi për Zhvillim &qu...
 • HG 2842-1997 dhe përcaktimi i përmbajtjes në element përbërës të plehrave amonit bikarbonat dheut bilancit (i përkohshëm) .pdf

  Republika Record Numri Popullore e përmbajtjes Kinës Industrisë Kimike Standard bikarbonat në pleh kompleks dhe përcaktimin e elementeve të rralla të tokës në zbatimin e lirimit të përkohshëm të Republikës Popullore të Kinës, Ministria e Industrisë Kimike lëshuar Parathënie Ky standard është zhvilluar bazuar në kërkimin dhe aplikimin praktik të fermës rrallë Kinë...
 • Banka qendrore për të rritur normat e interesit të shpeshta skllevër Shtëpia e Bardhë në një "fis dritë të hënës" dasmë Shipping

  Banka qendrore për të rritur normat e interesit të shpeshta skllevër Shtëpia e Bardhë në një "dritë të hënës klanit" martesës festës anijeve të shpejtë 30 vjeç këtë vit, Lee ka punuar për katër vjet, por ka jetuar gjithmonë një jetë të vështirësive, për strehim, shpenzimet e jetesës thjesht nuk mjafton. Sepse jeta presion shumë, madje e...
 • Shqyrtime Kinë Tekstil City leckë krevat stabilitetit të çmimeve pambuku në ditët e fundit e shumës së tkurrje

  Shqyrtime Kinë Tekstil City leckë krevat stabilitetit të çmimeve pambuku në ditët e fundit e shumës së tkurrje Kinë Tekstil City javën e kaluar nga katër ditë këtë javë, shtrat leckë pambuku prapa klientët shtëpi të reduktuar kërkesën totale për pakësuar dita ditës, çmimet mbeten të qëndrueshme për Zot. Pëlhurë fije nga disa ditë ,, "...
 • Chiayi Qarkut nëntëdhjetë e gjashtë vjetor Dita e mësuesve me një sërë aktivitetesh [Rreth] zbatimit të masterplanit

  Së pari, origjina e kaligrafisë qenësishme Kinës kuintesencë, por tubacionit dhe të mësuarit mundësi mund të paraqitje e shkurtër bukurinë e kaligrafisë, jo shumë, për të promovuar kolegët e qarkut për të kuptuar trendin e kaligrafisë moderne, duke i ftuar klasën kaligrafi brendshme për të futur zotërinjve moderne kaligrafi, dhe pastaj shije kaligrafi Bukuri. Së dyti, qëll...
 • Ministria e Punëve Civile, Ministria e Punëve të Jashtme ka lëshuar Njoftimit "regjistrimin e martesës jashtë vendit qasje të menaxhimit të personelit"

  Di të gjitha provincat, rajonet autonome dhe bashkive Departamentit për Çështje civile (Byroja), të gjitha ambasadat dhe konsullatat: për të forcuar menaxhimin e personelit regjistrimi martesa jashtë vendit për të mbrojtur të drejtat legjitime dhe interesat e palëve të martesës, të lëshuar tani "Kurorëzimi jashtë vendit qasje menaxhimin e personelit." Këto masa do të hyjë në ...
 • Deal Pronës: Licenca e pasurive të patundshme nga dora filloi të numëruar raporti taksa e shitjes është 5%

  Deal Pronës: Licenca e pasurive të patundshme nga dora filloi të numëruar raporti taksa e shitjes është 5% më 11 maj Këshilli i Shtetit përcolli Ministria e Ndërtimit dhe shtatë ministri të tjera "në përpjekjet për të stabilizuar çmimet e banesave pikëpamjet" (në tekstin e mëtejmë "Opinionit"), nga të shumta aspekte të tregut të pasurive të patundshme...
 • Zunyi zyrë Sports City kryesor udhëheqjen e partisë studim i thellë dhe praktikojnë konceptin shkencor të zhvillimit ...

  1 Shtojca 1: Që nga qyteti për të kryer grumbull dytë të studimit dhe praktikës konceptin shkencor të aktiviteteve të zhvillimit, sipas vendosjes unifikuar të udhëzimit specifik SIPO dhe udhëzime në Njësinë e Inspektimit Komunale 17, në pajtim të plotë me † Komitetin Zunyi CPC Komunal në qytet për të kryer në thellësi studimin dhe praktikën e shkencës Koncepti i aktiviteteve zh...
 • Gjykata Popullore Supreme lidhur me ngrirjen e ankandit të aksioneve shtetërore të kompanive të listuara dhe çështjet rregulloret e tjera

  Gjykata Popullore Supreme lidhur me ngrirjen e ankandit të aksioneve shtetërore të kompanive të listuara dhe çështjet rregulloret e tjera "Gjykata Popullore Supreme lidhur me ngrirjen e ankandit të aksioneve shtetërore të kompanive të listuara dhe personi shoqëror juridik ndan një numër çështjesh" ishte takimi i 1188 i Komitetit Popullore Supreme Gjykata Gjyqësor i 28 gusht, 2001 . Ai në kët&e...
 • Ilan HEC nëntëdhjetë e gjashtë semestri i dytë i vitit të parë ueb faqen e Departamentit përpunimin e të dhënave është e vendosur ...

  I pari, një total prej dy Ilan HEC Ninety Six semestri i dytë i departamentit përpunimin e të dhënave vitin e parë të studimeve Web Design provimin e parë afatmesëm duke përdorur një kompjuter rezultatin, duke i kërkuar nxënësve për të nxjerrë një rekord të detajuar, ju lutem vendosni vëllimit të saj të pagesave kartë përgjigje Ju mund të shkojnë: 1-300 Titulli (p&eum...
 • Phihong (aksionet), kompania transferuar 96 kapitalin e tepërta të emetojë aksione të reja sperma-cash rezervat dividendës ...

  Phihong (aksionet), kompania transferuar 96 kapitalin e tepërta për të nxjerrë Njoftim aksionet divident sperma-cash një esencë: Teknologjia Macro Fei (aksioneve) rritur linjat tepërta aksionet e kompanisë Shpallja dividend sperma dërguar për financim gjetur se më shumë se dy, duke u bazuar në: Sipas ligjit Neni 273 Neni 2 paragrafi bëhet me dije, ekzekutiv Yuan Komiteti i Menaxhimit Financiar rregullimi artikull nga Guvernato...
 • Administrata Shtetërore të Tatimeve në Zyrat e Përfaqësuesit e ndërmarrjeve të huaja inspektim tatimor Përhershëm nxjerr njoftimin

  Administrata Shtetërore të Tatimeve në Zyrat e Përfaqësuesit e ndërmarrjeve të huaja inspektimit tatimor Përhershëm nxjerr provincat, rajonet autonome, komunat dhe qytetet nën shtet të veçantë dhe zyrave tatimore vendore: Që nga hapja, ndërmarrjet e huaja të Kinës për të ngritur llojin e zyrave përfaqësuese rezidentë në vend dhe zgjerimin dhe rritjen e numrit të, për t&e...
 • Dizajni dhe aplikimi i sistemit dinamik pagave broadband - me një kompani të furnizimit me karburant, për shembull,

  - Duke marrë një kompani të furnizimit të karburantit, për shembull se si strategji kompensimit dhe strategji të biznesit lidhur me strategjinë e biznesit dhe mbështetjen duke qenë në gjendje të përballojë presionin nga të gjithë sektorët e shoqërisë, si dhe ligjet dhe rregulloret e konkurrencës, është vendosur në menaxhimin e korporatës e burimeve njerëzore Një ç&e...
 • Qeveria Popullore e Departamentit të Provincës Henan "udhëzime për planifikimin e përdorimit të tokës për të bërë punë."

  Yu Zheng [2009] nr 11 Qeveria Popullore e komunës provinciale, qeveritë e popullit provinciale: Qeveria provinciale rënë dakord në Departamentin Krahinor i "Udhëzimeve për përdorimin e mirë të tokës punë të planifikimit", tani përcillet për ju, ju lutem kujdes zbatuar. Qeveria Henan Krahinor Popullor ○○ udhëzime më të mirë të përdorimit të tokës punën e planif...
 • Profili i energjisë Kinës, problemet kryesore dhe perspektivat Dr. Lin Bojiang e Mesme dhe Azia Qendrore Departamenti i Zhvillimit të Azisë Bankës Divizionit të Energjisë

  Prezantimi nga Prezantimi nga (Shto emrin) (Shto emrin) (Shto datën) (Shto datën) I. • Qymyri: vendet e para në botë qymyr-konsumojnë. Qymyrit 1.96 miliardë ton në vitin 2004, të kontabilitetit për më shumë se 30% të konsumit të përgjithshëm botëror të qymyrit. • gaz natyror: pse një përqindje të vogël të konsumit total të energjisë (3%), rritja e shpejtë e konsumit. • Oil...
 • Kolegj provimin pranues për një lloj psikologjike të ndihmave: 04:00 sugjerim përgjigjet humor nervoz

  4. Truri i njeriut është si një kujtesë, kur prekje në sasi të mëdha të informatave gjatë një periudhe kohore, ne kemi nevojë për një proces. Nëse ju nuk e kryejnë trajtimin, përmbajtja e re do të jetë e vështirë për të ri-depozituar. Shumë kandidatë pas një intensitet të super-të lartë, të detyruar për të mësuar, truri është i ...
 • Morali, mësuesit sjellja e Chiao Universitetit Kombëtar Tung lidhur me grupin kinez progresin Emily dhe zhvillimin e kohës sonë ...

  Sjellja e 1 moralit, Chiao Tung University High School Kombëtare grup mësuesve gjuha me përparimin dhe zhvillimin e herë Emily ne kemi një koncept të ri të metodave të edukimit dhe mësimdhënies, cilësia e arsimit është bërë e vetmja mënyrë për të vazhduar zhvillimin e arsimit kineze. Në procesin e zbatimit të plotë të arsimit cilësor, mësuesi mban një pozicion të...
 • Universiteti Tsinghua marketingut Kinën Seminar i vërtetë ndërkombëtar për të krijuar botën e marketingut [sfond të mësuarit

  Marketingu është arteria kryesore, në një farë mase përcakton suksesin ose dështimin e suksesit të marketingut të ndërmarrjes. Aktualisht, sipërmarrësit Kinës dhe menaxherët përballen ekonomitë në tranzicion dhe tregjet në zhvillim, mjedis të Kinës, duke përjetuar sfidat dhe mundësitë të paparë. Në Lojërat Olimpike, një epokë të re të internet...
 • Kina Letra me vlerë Journal: lumturi backdoor SST, Huayuan Real Estate Capital Markets nisem në lundrim përsëri

  Listë backdoor e një krijuese të pasurive të patundshme dhe të kapitalit tregjet Huayuan bëhen bashkangjitur në fillim! "" # Vite! Kjo kohë kompania dhe bashkëpunimi Kina Resources Group ", me pasuritë e themelimit të Huayuan Real Estate Kinë burimet e tokës", dhe me sukses u ul në tregun e aksioneve Hong Kong! Me financimin e tregut të kapitalit Hong Kong Përfitimi "Huayuan Prona ësht&e...
 • Eksperiment një të vetme fazë përforcues qark 1, qëllime eksperimentale njohur me komponentet elektronike dhe qark analog eksperiment kuti

  Së pari, eksperimenti ishte njohur me komponentet elektronike dhe qark analog eksperiment kuti. Master metodat debugging përforcues pikë palëvizshëm operativ dhe ndikimi i saj në performancën e përforcues. Mësoni matëse përforcues pikë Q, AV, RI, mënyra ro për të kuptuar karakteristikat qark të përbashkët-emitter. Mësoni performancën dinamike të përforcues. Së dyti, instrument ekspe...