Kina Letra me vlerë Journal: lumturi backdoor SST, Huayuan Real Estate Capital Markets nisem në lundrim përsëri

përmbledhje: Listë backdoor e një krijuese të pasurive të patundshme dhe të kapitalit tregjet Huayuan bëhen bashkangjitur në fillim! "" # Vite! Kjo kohë kompania dhe bashkëpunimi Kina Resources Group ", me pasuritë e themelimit të Huayuan Real Estate Kinë burimet e tokës", dhe me sukses u ul në tregun e aksioneve Hong Kong! Me financimin e tregut të kapitalit Hong Kong Përfitimi "Huayuan Prona është zhvilluar me shpejtësi", disa vjet nga dhjetë miliardë asetet e kërceu mbi njëqind miliard! Megjithatë, për shkak të ndryshme "filozofinë e kompanisë të bashkëpunimit me Kinën Burimeve Group në $ %%! përfundoi! Huayuan pas prishjes me Resources Kinë pasurive të patundshme "në vitin për të ri-inkorporuar" dhe filloi një sipërmarrje të dytë! bazuar China Resources Toka listuara në Hong Kong për shumë vite përvojë ", Huayuan Prona ditur në interesin e tregut të kapitalit," Pra, që nga fillimi i ndërmarrjes së dytë, "kompania gjithashtu filloi një sekondë ulje e dytë e udhëtimit tregut të kapitalit! Për shkak të Vendor Real Estate & '(shumë kufizime, "Huayuan Prona mbyllje rrugën kryesore të listuara në tregun e huaj dhe backdoor brendshme! pas kontakteve të shumta me institucionet financiare vendase dhe të huaja dhe kompanive të mëdha gjatë shell" eventualisht) %% * kompani me ++, lumturi # * -% # / $ aksioneri marrëveshje investimi Celebrity mëdha "transferimin e nënshkruar% e bilancit të tërë sperma aksionet shtesë marrëveshje konvertueshme bashkim dhe" shpreson që të marrë hua Anije ++, lumturi "në tregjet e kapitalit herë nisem në lundrim" të hartuar ristrukturimin zgjuar duet dhe të ndajnë kompanitë e reformës Backdoor renditur skemë projektuar cleverly "nga ulja e parë të kapitalit (ri-konvertueshme bashkimi (pas aksionit të reformës bonus trilogjisë" do të të ++ zhvatën asetet dhe detyrimet e lumturisë "për bashkim asetet e Huayuan pronës" në mënyrë që të...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version