Pozicioni Park për fëmijë (2

përmbledhje: (26), (82) (31) (76) (57) (52), (94) (26) (82) (52), (94) (31) (7 6) (5 7) (2 3) (2 4) B (1 2) C (4 1) DEFG (2 4) (1 2) (4 1) (2 3) (4 1) DE (1) me një numër që tregon shkollë eksperimental fillore, vendndodhjen bibliotekë. (2) shifra (3,2) dhe të njëjtën pozitë (2,3) përfaqëson atë? (3) Xiaoming nga Shkolla fillore Eksperimentale në bibliotekë, për të shkuar në lindje disa rrjetit, atëherë shkoni në veri disa qeliza? Ai mund nga Shkolla fillore eksperimentale si për të shkuar në kinema? (4) Vendndodhja Xiaoqiang shtëpi në (2,7), ju mund të tërheqë nga shtëpia e tij në Shkollën fillore Eksperimentale përgjatë rrugës linjës rrjetit ajo? (5,5) 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1.011.121.314.157.654.321 0 "", () 103 ().?....

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version