Nxitjet Fujian Teknologji Mjekësore

përmbledhje: Faqe 1 nga 4 dhënies Fujian Çmimin Teknologji Mjekësore (tentative) (Janar 28, 2005, drejtori i tretë ekzekutiv i Shoqatës Mjekësore Fujian në mbledhjen e tij të pestë për shqyrtim nga Këshilli) me çmimin e parë në provincën e Shkencave Mjekësore Aktivitetet teknike dhënë një kontribut të shquar në individuale dhe kolektive, për të mobilizuar plotësisht masa e gjerë e shkencës mjekësore dhe punëtorëve të teknologjisë, entuziazëm dhe kreativitet, të nxitur zhvillimin e provincës së shkencës mjekësore dhe teknologjisë, për të përmirësuar shëndetin e njerëzve, për të kontribuar në ndërtimin e zonës ekonomike në anën perëndimore. Sipas "Provinciale Shkencës Fujian të dhe çmime Teknologji Rregulloret", "zbatimi i rregulloreve dhe rregullave të provincës Fujian Shkencës dhe Teknologjisë Award" dhe "forcave shoqërore në Fujian Province ngritur shkencës dhe teknologjisë qasje të menaxhimit çmimin" për të zhvilluar këtë qasje. Neni Fujian Çmimi Mjekësi Teknologjia është përdorimi i fondeve financiare jo-shtetërore, vetë-financim, me Provinciale Shkencës Fujian të dhe Teknologjisë e shqyrtimit ekzekutivit dhe miratim nga industrinë e shëndetit mjekësor dhe Fujian Shoqata Krahinor mjekësore për krahinën për të krijuar një shkencë të rregullt dhe teknologjisë çmimin, përkasin forcave shoqërore të ngritur çmimin. Neni Fujian Award Teknologji Mjekësore zbatojë njohuritë e respekt, të respektojnë politikën e talent. Neni drejtor ekzekutiv Shoqata Mjekësore Fujian punësuar pjesë, Fujian Medical Technology Komiteti Award ekspertë dhe menaxhimi Faqja 2 nga 4 shefat e departamenteve, është përgjegjëse për zhvillimin e planit të vlerësimit, studimit dhe zgjidhjen e problemeve të mëdha që dalin në stimujve për të punuar, certifikimit dhe miratim Rezultatet e vlerësimit. Juria e ngritur disa grupin e ekspertit shqyrtues, përgjegjës për vlerësimin e projekteve; krijimin e Zyrës së Fujian Medical Technology Award përgjegjës për punën e përditshme. Neni Fujian Çmimi Teknologji Mjekësore rekomandim, vlerësimi dhe shpërblimi, zbatimi i publikut...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version