Manuali Programim VISTA120 lehtë

përmbledhje: I. Set 6139 programimi adresë Tastiera shtyp 00 Fuqia 13 çelësat pesë sekonda, ekran tastierë Adr = 31 ose Adr = xx, të hyjë në 00 shtypni # keyboard drita jeshile, shfaqje *** çarmatosur *** GATI PER ARM, Adresa e tastierës nuk është 00, nuk programimit, 6148 tastierë nuk mund të programit dy settings për çdo zone me zone një total prej shtatë llojeve të llojeve të qasjes për të dalluar: a instalime elektrike qark (Hardwire) 001-009 Zonat e bordit mund të përdoret, numrin 01; monitorohet. Wireless (RF Xmitter) Nr 03, tel unmonitored (Unsupevsd) Nr 04, tel tip buton (Button RF) Nr 05 autobus serial (Poll Serial) përdorin 4193SN dhe 4293SN, numër 06 autobus switch bidirectional (Dip SW Poll) Përdorimi 4208U Nr 07 (a) të ngritur bordi instalime elektrike (Hardwire) zona në zonë si një shembull i parë 001 caktuar rastësisht 2K rezistencë e lidhur me Instalimet dhe diagramet VISTA-120 terminal për të hyrë në mënyrën e programimit 41408000 (4140) për të hyrë programin mode, ekran tastiera :. Mode Program * Plotësoni # Shiko * 93 ZONA PROG 1 = PO 0 = N...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version