Banka qendrore për të rritur normat e interesit të shpeshta skllevër Shtëpia e Bardhë në një "fis dritë të hënës" dasmë Shipping

përmbledhje: Banka qendrore për të rritur normat e interesit të shpeshta skllevër Shtëpia e Bardhë në një "dritë të hënës klanit" martesës festës anijeve të shpejtë 30 vjeç këtë vit, Lee ka punuar për katër vjet, por ka jetuar gjithmonë një jetë të vështirësive, për strehim, shpenzimet e jetesës thjesht nuk mjafton. Sepse jeta presion shumë, madje edhe kur dy festa martuar i madh për të festuar të gjithë të lirë. Një moment i rrallë i lumturisë në jetë janë asgjë për të përkujtuar, për këtë qëllim, gruaja ime është ankuar vazhdimisht. Dje, Lee u tha gazetarëve rreth tyre vështirësi: në vitin 2004, Lee shkoi në kolegj pas diplomimit nga jugu në Guangzhou, një punë të revistës. Edhe pse të ardhurat mujore ka rreth 3.000 juan, por edhe për çdo ditë Lee vetë një suitë dhe një garë rat. Lee paraqiti, kur çmimet e banesave në Guangzhou kanë filluar të rritet, dhe më vonë në shtëpi për të ndihmuar avancimin në fazën e parë të rastit, Z. dhe Znj Li ishte në tetor të vitit 2005 bleu një shtëpi. Që atëherë të ardhurat kanë rënë gjithë shtëpinë, edhe pse Z. Li dhe gruaja e tij u martua, por ata nuk japin një gosti, dhe nuk muajin e mjaltit. Lee shpjegoi se faza e parë të paguajnë vetëm dy për qind, atëherë shtëpia është 390,000 juan kredi tregtare, në 15 vjet për të paguar. Li tha: "Unë kam qenë duke shkuar prapa principalin çdo muaj më shumë se 3.200 juan nga viti i kaluar, banka qendrore për të rritur normat e interesit gjashtë herë, çdo muaj unë duhet të ketë disa qindra dollarë më shumë në muaj në fondin e banesave do. 3400 juan. ", tha Lee, të ardhurat e disa muaj i kombinuar prej 6.000 juan, edhe pa taksa, të ardhurat e mbetur është vetëm 2,000 juan...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version