Regjistrimi Linkgrand dhe udhëzues operacion

përmbledhje: Linkgrand regjistrimi dhe udhëzues operacion për të fituar para: klikoni adresën regjistrimin: http: //www.linkgrand.com/ r = 15449 I. Hyrje :? është 0.3 cent per klikim! Ka shumë hite përditshme! Super rekomanduar! Aktualisht rezultati i lartë sa AdBux nxehtë klikoni pastër në stacionin e ri, ka një shumë të reklama çdo ditë, çdo lidhje ad 0.3 cent, duke shtuar të agjërojnë! Super rekomanduar! Së dyti, metoda e pagesës: Minimum paguajnë fillimit: PayPal: 5 $ paguajnë fillimit, 24 orë ardhja, jo ju lutem shkoni këtu për një Paypal. Së treti, kerkesa: 30% katërti, se si të regjistroheni: 1, Adresa e regjistruar: http: //www.linkgrand.com/ r = 15449 2, faqja e parë e pikës lartë Join hapur faqen e regjistrimit, plotësoni një formular të :? Emri: emri Nën Mbiemri: Mbiemri dëshiruar Username: Username Adresa Email: adresa juaj e emailit Konfirmoni Email: Përsëriteni adresën tuaj e-mail Fjalëkalimi: Fjalëkalimi Konfirmo fjalëkalimin: Përsërit fjalëkalimin Duke kontrolluar këtë kuti, ju pranoni të termave dhe kushteve tona në frontin e një checkmark....

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version