Futja e ri "Jiangsu Province Ndihmë Ligjore Urdhëresa"

përmbledhje: Re "Jiangsu Province Legal Aid Urdhëresa" The shpallur Ligjet Lajmet Nanjing Star: Ndihma juridike nuk është më e zvogëlon kanë pa, por do të bëhet pro bono shërbimet ligjore krejtësisht pa pagesë --- re "Jiangsu Province Legal Aid Urdhëresa" është në Jiangsu Province Kongresi Popullor miratoi, në krahasim me të kaluarën, rregullat e reja bëjnë objekt më shumë për të zgjeruar shërbimet e ndihmës ligjore, përmirësim program më të lehtë. Provinca Zyra Jiangsu LAC Administrative tha se personi, rregullat e reja janë futur ndryshimet në rregulloret e vjetra, krahasuar e vjetër dhe e re, ka shumë ndryshime të mëdha në ndihmën juridike. Ligji i ri përcakton ndihmës ligjore i referohet vështirësitë ekonomike të qytetarëve partive dhe raste të veçanta të konsulencës në përputhje me ligjet, rregulloret administrative dhe këto rregulla të marrë, agjentët, pro bono shërbimet ligjore të mbrojtjes penale. Me fjalë të tjera, ndihma ligjore, nuk ka ulje apo të shmangur problemet në të ardhmen, qeveria është krejtësisht vullnetare. Ligji i ri ul pragun për ndihmë juridike, në mënyrë që në masë të madhe të zgjeruar gamën e marrësit, i cili është i detyruar të përfitojnë qytetarët vështirësitë më ekonomike. Gazetarët mësuar se kërkesa për ndihmë juridike është e ndarë gjerësisht në dy kategori, njëra është nevoja për të hetuar gjendjen ekonomike, dhe të tjera është situata ekonomike nuk kërkon hetim. Ish, se ka pesë lloje të njerëzve mund të aplikojnë për, tani u zgjerua në tetë lloje. Pesë të parë janë: një kërkesë për kompensim të shtetit, kërkesat për përfitimet e sigurimeve shoqërore ose shtesave minimumin jetik, kërkesë të përfitimeve pensionale, dhe kërkesa për pagesë e alimentacionit, përkrahja e fëmijëve, ushqim, dhe të kërkojë pagesën e shpërblimit ose për shkak Marrëdhëniet e punës të kërkojë kompensimin financiar, kompensim. Expand tri raste janë: trupi ka pësuar dëme serioze për shkak të kërkesës për kompensim, për viktimat e brendshme...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version