Formula e kujtesës Anatomy

përmbledhje: Formulat e kujtesës Anatomia anatomisë njerëzore vargjet sistemit lëvizje lëviz ajetet e sistemit me kocka e kockave sistemit lëvizje që mbështet realizimin dhe mbrojtjen; ​​muskujve kockave levë pushtet, të përbashkët, Hub madje edhe kockave ngjitur, monumentet për të kujtuar thjeshtësinë, ndihmë klinik aplikimit Shënim: Bone Edhe kockave të thotë: kockave, lidhje kockave, muskujve skeletik. Edhe pse sistematik kockave trupi kockave vargjet e vështirë për të kujtuar, është e lehtë të humbasë pikë, kreu plus bust gjymtyrët, dyqind e gjashtë rekord të veçantë, njëzet e tre kafka fytyrë të trurit, bust gjithsej pesëdhjetë e një, njëqind e njëzet e gjashtë gjymtyrë, trupi kockat themelore Qi, atje gjashtë i vogël, e fshehur në dhomën e daulle e veshit. Features vargjet ministritë rruazë formë rruaza nuk është i standardizuar në mes karakteristika të ndryshme në zemër të mendjes, shpinë qafës së mitrës janë pirun të vogël të flokëve, vrimë tërthor qartë; të dy anët e brinjë të kraharorit konkave, Diego spinous nën tjegull ngriti; karakteristikat e mesit të vëllimit të madh, shpinë Pas projektuar banesë të gjerë të dyfishtë. Formën e një kafaz i kraharorit vargje shpatë kafaz i kraharorit, në majë në trupin e trajtuar; kryqëzim fyell kënd sternal, banesë në dy brinjë janë karakteristike. Skull kafkë njëzet e tre vargje të tëra, të bëjnë dallimin midis kafkës sipërfaqe trurit, kafka rreth tetë zgavrën e kafkës, zgavrën është përshtatur për të trurit tibetian, shuma secili ekran jastëk një flutur, ka dy palë të përkohshme dhe të lartë, pesëmbëdhjetë e sipërfaqes lartë të kafkës , The nofull renditet dielli mesditë, në krye të çdo një palë e kockave nazale në të dy anët e mollëzat edhe hark zygomatic, qiellza pas secilit brenda forca të blinduara, VOMER diafragmë në zgavrën e hundës, mylohyoid secili, të gjithë kanë emrin e kafkës. Sinuseve paranasal sinuseve paranasal vargjet e eshtrave të përfshira, ka një hapje nëpër zgavrën e hundës, që përmban derating ajër i rëndë rezonancë theksuar si folësit, dëmtimit të dhëmbëve më të mëdha sinus, udhëheqës të lartë të hapjes pengohet, për të mësuar përmendësh emrin e secilit hapjes sinus Mo la pozicionin e...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version