Morali, mësuesit sjellja e Chiao Universitetit Kombëtar Tung lidhur me grupin kinez progresin Emily dhe zhvillimin e kohës sonë ...

përmbledhje: Sjellja e 1 moralit, Chiao Tung University High School Kombëtare grup mësuesve gjuha me përparimin dhe zhvillimin e herë Emily ne kemi një koncept të ri të metodave të edukimit dhe mësimdhënies, cilësia e arsimit është bërë e vetmja mënyrë për të vazhduar zhvillimin e arsimit kineze. Në procesin e zbatimit të plotë të arsimit cilësor, mësuesi mban një pozicion të rëndësishëm. Planet e arsimit, mësues-në qendër, trajnimit të mësuesve, Rucker orientuar, e cila është bërë një konsensus. Morali i referohet të ashtuquajturve njerëz të etikës profesionale të mësuesve, etika profesionale është një, është shuma e mësuesve të angazhuar në arsim në procesin e punës duhet të ndjekë parimet etike dhe normat. Comenius në "mësues moral", një libër një herë tha: "Mësuesit duhet të jenë të Portës së shquar figura" mësues në qoftë se ai nuk e bëri karakter fisnik, është e pamundur për të edukuar nxënësit me moral të mirë. Përmirësimi i cilësisë së mësimdhënësve, i kushtoj vëmendje të etikës trajnim, ajo ka ndikim të gjerë rëndësi. Së pari, mësuesit duhet dashuri atdheut, dashuri mësues arsim Trajnimi pasardhësve detyrë të rëndësishme të vendit, është një student model, studentët ide patriotike, mësuesit duhet së pari të krijojë ide patriotike, kuptuar natyrën e problemit nuk mund të jetë i keq për shkak të individit të menjëhershme dukuria e humbjes së besimit, emocionet negative, që ndikojnë studentëve, të besimit, për entuziazëm duam atdheun tonë, duam partinë tonë, me fjalët tona dhe veprat të infektojnë studentët për të bërë delikate, kjo është etika më të rëndësishme a. "Mësuesit janë shkaku më fisnike nën diell." Njerëzit shpesh mendojnë mësuesve në krahasim me "Candle", "shkallë", "krimbat e mendafshit Pranvera", "gur kalldrëmi", ka për qëllim të tabelës...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version