3 janar veprim në mend

përmbledhje: Huang Wan Qing janar u ktheva në Tajvan para ligjvënësit zgjedhjeve, djali i tij tha, kur pranverë, ai do të fillojnë të shikojnë në shtëpi, duke kërkuar për një vend të ngushtë për të punuar nga, kështu që ju mund të kaloni koha e kursyer Commuting për dy bijat e tij fëmijë . Kush do të kishte menduar djali i tij i quajtur në Tajvan në muajin shkurt, duke thënë se ata kishin vërejtur një shtëpi, nëse gjithçka shkon mirë, në muajin mars në një shtëpi të re. Sapo u ktheva në fund të marsit, ata kanë qenë lëvizje gati. Këtë herë ishte radha ime braktisur ato. Sepse unë duhet të kthehem në Tajvan në muajin qershor me nënën time, që unë duhet të gjejnë një fole të re për punë në dy herë e gjysmë. Zhao Ya gjeni, një ditë Lin tha se Shtetet e Bashkuara të ndërtuar një ndërtesë pranë shtëpisë së tyre një apartament të ri, më lër të shkoj dhe të shoh. Një shikim, Zhenghewoyi. Shtëpi djali është vetëm shtatë minuta larg me makinë, dy dhoma gjumi, dy banjo, një ashensor, parking shtëpie dhe një palestër, pishinë dhe objektet tjera. Këto kushte pranë Bostonit është shumë e vështirë për të gjetur. Unë zgjodha një moment, për të paguar një depozitë. Kontratat nga 24 prill të hyjë në fuqi. 26 prill unë vendos disa paketimin lehtë lehtë për të thyer ose diçka për të lëvizur të kaluarën. Moti ishte shumë i mirë, kështu që të vënë të gjitha dritaret e hapura. Pasi herë pas here ju do të dëgjoni disa tinguj të çuditshme. Eksploroni fat, ajo doli të jetë zëri i openers nga parkimi garazh. Dera garazh në dhomë gjumi master në dritaren time. Këtë herë "Gjenerata më e madhe rrip." Sepse e gjithë ndërtesa të jetë 60 njësi, çdo njësi do të jetë në makinë kur të hyjnë nën ndaluar time dritare për një kohë, dhe kështu dera garazh është e hapur. Kjo jo vetëm që do të zhurmshme, por përjashton shter makinë do të noton lart, poshtë të caktuara shëndetësore negative afat-gjatë. Maj dita e javës...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version