Sociologji

përmbledhje: Nanjing University, i njohur më parë si Universiteti Qendrore Kombëtare dhe Universiteti i Nankin. Që në fillim të 1928, mbi themelimin e Departamentit Qendror Universitar i Sociologjisë, Profesor Sun Benwen nga qeveria kombëtare, pas ish-sekretari i Departamentit të Arsimit të Lartë si një dekan, u bë një nga më të hershme institucionet sociologjike Kinës mësimore dhe kërkimore, 1930 Universiteti i Nankin gjithashtu themeluar Departamentin e Sociologjisë, i kryesuar nga sociologu i njohur departamenti Profesor Ke Xiangfeng. Në vitin 1983, sociologjia u anulua 30 vjet pas themelimit të hulumtimit sociologji Nanjing University, nga Profesor Greene ka shërbyer si drejtor hulumtues, më pas miratoi ngritjen e Diplomë Master shoqërore në vitin 1986, u bë grupi i parë i shërimit Sociologjisë Një universitet gjithëpërfshirës. Tetor 1988, krijimi i Departamentit të Sociologjisë, Nanjing University, themelimin e Sociologjisë, Profesor Këngë Linfei shërbeu si dekan, 1996 Universiteti i Pekinit dhe Universiteti Popullor pas kolegje vendas dhe universitetet në Kinë për t'u bërë njësia e tretë ka një doktoraturë në Sociologji dhënë drejtave; në maj të vitit 2001, ka shërbyer si Profesor dekan Zhou Xiaohong; dhjetor 2001, Qeveria Nanjing University Sociologji Provincës Jiangsu Popullor si "Jiangsu Province disiplinat kryesore në universitete"; gushtit 2003, Nanjing University, Departamenti i Sociologjisë, miratoi krijimin e social Shkenca Akademik; ". disiplinat kryesore kombëtare" gusht 2007, studimet shoqërore Universiteti Nanjing Ministria e Arsimit si një 2008 do të shënojë Nanjing University, Departamenti i Sociologjisë, Departamenti i Sociologjisë Departamenti i Universitetit Qendror ndërtuar 80 vjetorin e Nanjing Departamentit të Sociologjisë të Universitetit dhe 20 vjetorin e rehabilitimit të rëndësishme historike...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version