Ilan HEC nëntëdhjetë e gjashtë semestri i dytë i vitit të parë ueb faqen e Departamentit përpunimin e të dhënave është e vendosur ...

përmbledhje: I pari, një total prej dy Ilan HEC Ninety Six semestri i dytë i departamentit përpunimin e të dhënave vitin e parë të studimeve Web Design provimin e parë afatmesëm duke përdorur një kompjuter rezultatin, duke i kërkuar nxënësve për të nxjerrë një rekord të detajuar, ju lutem vendosni vëllimit të saj të pagesave kartë përgjigje Ju mund të shkojnë: 1-300 Titulli (përgatitja e punës, instalimin e softuerit aplikimit dhe përdorimi) të ulen divizione: Përpunimi i të dhënave Divizioni klasë klasës së parë: Frame Madhësia: Emri: Klasa: 1 Kodi Departamenti: Informacion Seksioni Kodi 04 Klasa: Zhong 1, Hau 2, 3 dashamirësi, dashuria 4, Letter, që do të thotë madhësi 6 kornizë: 01,2 1 Nr 02, ........., 42, 42 subjekte Postar: 705502 1. [] "Fishekzjarret" është i përkasin? (1) Sistemi Software (2) Web graphics software (3), software prezantim (4) Instrumenti software redaktimi 2. [] vetëm transmetimi një mënyrë e metodës së transmetimit të të dhënave Cila nga këto? (1) shumë (2) gjysmë-dyfishtë (3) Simplex (4) 3. [] WWW plotë-duplex (WorldWide Web) duke përdorur format më të zakonshme fotografi? (1) Exe (2) .com (3) .sys (4) htm 4. [] WWW (WWW) Shqip emrin e plotë? (1) World Wide Web (2) Web World Wide (3) Web World Wide (4) Bota Web Wide 5. [] printer përmes...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version