Zunyi zyrë Sports City kryesor udhëheqjen e partisë studim i thellë dhe praktikojnë konceptin shkencor të zhvillimit ...

përmbledhje: 1 Shtojca 1: Që nga qyteti për të kryer grumbull dytë të studimit dhe praktikës konceptin shkencor të aktiviteteve të zhvillimit, sipas vendosjes unifikuar të udhëzimit specifik SIPO dhe udhëzime në Njësinë e Inspektimit Komunale 17, në pajtim të plotë me † Komitetin Zunyi CPC Komunal në qytet për të kryer në thellësi studimin dhe praktikën e shkencës Koncepti i aktiviteteve zhvillimore në zbatimin e sheh ‡ (çështja pajtueshmërisë "2009" në 5) dhe † Zunyi Komitetit Komunal CPC studim të thellë dhe të praktikojnë konceptin shkencor të aktiviteteve të zhvillimit grup udhëheqës për lëshimin e "Zunyi City, grumbull të dytë të në thellësi studimit dhe praktikës konceptin shkencor të aktiviteteve të zhvillimit të planit" Lajmëroni ‡ (lëshuar "2009" në grupin e 4 studimit Pajtueshmërisë) kërkesat, në bazë të anëtarëve të partisë dhe kuadrove në arsim, zhvillimin shkencor, njerëzit e marrë përfitime ", një kuptim të thellë të natyrës së zhvillimit të shkencës, studim të gjerë dhe hulumtim, rreth, si të promovuar Zunyi Sport zhvillimi shkencor "i këtij propozim të rëndësishëm, puna e thellë zbulim në probleme sportive cluster urtësi të gjerë të qytetit, thithin qindra fjalë, dhe të kërkojë zhvillimin e përbashkët të rrugës, rinovimin, emancipimin e mendjes, një konsensus të gjerë, bërë arritje të caktuara, zhvillimi Idetë më qartë. Tani Byroja kërkuar studimin dhe praktikën konceptin shkencor të aktiviteteve të zhvillimit, analiza e raporteve të inspektimit si më poshtë. (a) studim rasti dhe aktivitete praktikë që nga 12 mars për të filluar studimin dhe praktikën, Byroja e emancipues mendjen, të nxjerrë në pah tiparet praktike, zbatimin e linjës në masë, parimet pozitive e arsimit, dhe të përpiqen për të arritur, të rritur të kuptuarit e tyre, për të zgjidhur problemet e pazgjidhura dhe mekanizma të reja institucionale për të nxitur zhvillimin shkencor "në përputhje me korrigjimin duke studiuar dhe praktikën dhe qendra, e saktë të mësuarit, të dy promovimin, dy zhvillim '...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version