Dallimet rajonale në çmimet e pasurive të patundshme në qytetet kineze dhe shërbimeve publike lokale

përmbledhje: Xiamen University, urbane çmimet e pasurive të patundshme të Kinës Master dallimet Teza rajonale dhe emrin e shërbimeve publike lokale: Peng aplikojnë për shkallën hyrje të nivelit: Instruktor i Financës:: Master Liang Ruobing 20090401 Abstract industria e pasurive të patundshme është një industri shtyllë e vendit, duke ndikuar në gjithë zhvillimin e pasurive të patundshme funksionimin normal të ekonomisë kombëtare. Çështjet e strehimit kanë të bëjnë me interesat imediate të popullit, marrëdhëniet në mes të ndërtimit të një shoqërie harmonike. Por në vitet e fundit, çmimet e Kinës strehimit u rrit shumë shpejt, ajo u rrit edhe më tej rritjen e të ardhurave, duke e bërë banorët e fuqisë blerëse strehim relativisht ishte ulur. Në shumë nga problemet e çmimeve të banesave lokale relativisht shpejt, së bashku me strukturën iracionale e strehimit, me kosto të ulët, mungesa të vogla dhe të mesme të rëndë të banimit, çmimet e banesave dhe blerjen spekulative shtyjnë njëri-tjetrin dhe kështu me radhë. Këto çështje sollën çmimet e materialeve të prodhimit, që kanë të bëjnë me mbrojtjen e interesave të banorëve të zakonshëm, jo ​​vetëm që ndikojnë në zhvillimin e shëndetshëm të ekonomisë kombëtare, por edhe në lidhje me stabilitetin social. Çmimet e shtëpive në rritje në të njëjtën kohë, diferenca në çmim ndërmjet rajoneve të ndryshme në të cilën është bërë gjithnjë e më e dukshme të qytetit. Në veçanti, performanca e pjesës lindore të qyteteve të parë të nivelit, të tilla si Pekin, Shangai dhe qytete të tjera, çmimi mesatar ka arritur në një milion juan, qytetet e mëdha qendrore dhe perëndimore strehonte çmimeve të dyfishtë apo edhe më shumë. Shumë letërsi vendase dhe të huaja kanë konfirmuar shkallën e normave të zhvillimit ekonomik dhe korrelacion pozitiv në mes dallimet rajonale në zhvillimin ekonomik të Kinës është prania e konsiderueshme, por me shkallë të ndryshme të zhvillimit ekonomik urban ndryshme është duke shkaktuar një ndryshim të tillë të madh në normat e dallimeve të drejtpërdrejtë, përveç arsyeve themelore ekonomike Cilët faktorë ndikojnë në...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version