Universiteti Tsinghua marketingut Kinën Seminar i vërtetë ndërkombëtar për të krijuar botën e marketingut [sfond të mësuarit

përmbledhje: Marketingu është arteria kryesore, në një farë mase përcakton suksesin ose dështimin e suksesit të marketingut të ndërmarrjes. Aktualisht, sipërmarrësit Kinës dhe menaxherët përballen ekonomitë në tranzicion dhe tregjet në zhvillim, mjedis të Kinës, duke përjetuar sfidat dhe mundësitë të paparë. Në Lojërat Olimpike, një epokë të re të internetit celular dhe 3G, si për të gjetur të njëjtat ndryshime në ligj, në ndryshimet e vazhdueshme në përdorimin e forcës? Klasit botëror markave si të punojnë me sukses? Si të shpejt të integrohen të gjitha llojet e burimeve? Si për të zhvilluar një strategji të kontrolluar marketingut? Si për të menaxhuar kanalin dhe terminalin e kontrollit? Si për t'iu përgjigjur shpejt për nevojat e konsumatorëve? Si për të marrë një ekip të mirë të marketingut? Bazuar në tregun kinez dhe si për të lëvizur drejt arenën ndërkombëtare? ????? "Tsinghua marketingut Seminari i vërtetë ndërkombëtar" custom-projektuar veçanërisht për drejtuesit me vizion strategjik, duke përdorur modelin e mësimdhënies rast të njohur ndërkombëtarisht, të sigurojë më të koncentruar "Marketing thelbin e vërtetë", kështu që ju, si një udhëheqës, Ndryshimet në ligjin për të zotëruar dhe zgjedh për zgjidhjen e problemeve ide, rrisin diturinë marketingut, bëhen ndërmarrjet pilote Evergreen në betejën e ardhshme për ta bërë biznesin tuaj armikun pa luftuar ushtarët! ■ 1. Marketing Innovation Vision 2. Menaxhimit markë dhe Media Komunikimi 3. Krijo ekip efikas të marketingut 4. Marketingut aktual risi mënyra 5. 6 PR marketingut të fitojë të fitojë strategji. Marketing urtësi Ascension rrugë ■ 1. Marketing Innovation "fitojnë" strategji 2. Ekspertët Regal rrugore për të zgjidhur problemin e menaxhimit të rrugëve në biznesin e sotme përsosmëri operative 4. Road dhe 5. 6. International Business rregulla të mirësjelljes të praktikuar aftësitë e të folurit të sistemit kurse përmirësimit publik : një total prej gjashtë...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version