Kineze celular ndërmarrjet telefonike për konkurrencë (1)

përmbledhje: Rrjeti i ndriçimit http://www.dianliang.com siguron menaxhimin e ndërmarrjes, resurset njerëzore, planifikim markë, instrumentet model, etj, masiv, përditësuar çdo ditë! Rrjeti i ndriçimit (www.dianliang.com) shërbimet profesionale në ndërmarrje (menaxher i planifikimit të korporatës) Email: Gjysma e parë e vitit 2003 , pjesa e brendshme e tregut e telefonit celular të brendshëm: [email protected] QQ: 393812649 Faqe 1 nga 11 55% të tregut në vetvete është një nga avantazhet konkurruese të  performancës të integruar përmes studimit të informacionit në dispozicion të publikut, ne besojmë se e brendshme markave të telefonisë mobile kanë avantazhe unike:  avantazhe të kanalit: transferimi i shpejtë i aseteve;  përparësitë e zhvillimit lokal: marzhe të larta bruto;  Ekonomitë domethënëse të shkallës: kostoja e zvogëluar hapësirë ​​të madhe;  linjë të gjerë produkt: Ngritja pranë  përdoruesve të telefonit celular brendshme është për të kuptuar shans historik:  përmirësimin e teknologjisë të telefonisë mobile;  Pajisja është mundësuar nga të teknologjisë së lartë të produkteve të komunikimit tranzicionit të produkteve të konsumit elektronike të bëra në Kinë  përparim të shpejtë telefon, gjigandët shumëkombëshe merren me vështirësi. Markave vendas dhe markave të huaja në pjesën e tregut të brendshëm të telefonit celular Krahaso 5% 11% 22% 39% 55% 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% 1999 2000 2001 2002 gjysma e parë e 2003 markave vendore mallrave jashtë shtetit...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version