Poeti bashkëkohor statistikat kineze vdekje panatyrshme

përmbledhje: Tadpoles Statistikat bashkëkohore poetit kinez vdekjen e panatyrshme (1954-1987) grua, i njohur më parë si ANS mars 1987 ditë në banesë me një thikë të prerë venë femurit, në fund të jetës. Hazel (1964-1989), hetim fillimisht detare, i lindur në vitin 1964 në Anhui Huaining hetimit Bay, hodhën veten në Shanhaiguan 26 mars 1989. Luo Yihe (1961-1989) 6 shkurt 1961 u lind më 31 maj 1989 për shkak të shpërthimit të papritur të një sipërfaqe të madhe prej hemorragji cerebrale dhe vdiq. Drejtimi (1962-1990) u lind në vitin 1962, 10 Chun'an County, 19 tetor 1990 vetëvrasje duke marrë helm. Sanmao (1943-1991) femër, emri i vërtetë i të cilit është Chen Ping, i lindur në vitin 1943 në Chongqing, Sichuan, 4 janar, 1991 vdekje në mëngjes të hershëm me varje. Gemai (1967-1991), me origjinë Chufu Qershor, 1967 Lindur në Luobei County, Heilongjiang Provinca, 24 shtator, 1991 nga Shenyang në Pekin Wanquan. Gu Cheng (1956-1993) 1956 më 24 shtator, ka lindur në Pekin, vari veten në pragje të lumit Island 8 tetor 1993. Xie Ye (1958-1993) femër, e njohur dikur si Zhang, në korrik të vitit 1958 u lind 4 Pekin, 8 tetor 1993 nga Gu Cheng vdekje plagosje aksidentale. Linyao De (1962-1995) poet Tajvan, i lindur në vitin 1962 në Fu...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version