Ushtrimet (7)

përmbledhje: 1. Nga PLC cilat pjesë disa? Të ketë ndonjë efekt? 2. Çfarë është një PLC? Cila është arsyeja PLC është prodhuar? 3. Krahasuar me kompjuter industriale të kontrollit, PLC Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet kryesore? 4. Kujtim PLC përbashkët atje? Cilat janë karakteristikat? User kujtesës përdorur kryesisht për të ruajtur informacione në lidhje me atë? 5. Sistemi i kontrollit PLC Cili është ndryshimi me sistemin tradicional të kontrollit rele? 6. PLC kaloni prodhimit ndërfaqe sipas llojit të prodhimit të pajisjes ndërprerëse është e ndryshme, ka disa forma? 7. Procesi i skanimit Përshkrimi PLC-së. 8. Kur PLC është i rrjedhshëm, të ndryshojë gjendjen dhëna do të depozitohen në regjistrin e input kur? 9. Kur PLC është i rrjedhshëm, përmbajtja shul prodhimit ruhen qoftë si solver e programit të përdoruesit dhe të ndryshojë? Përse? 10. Pse PLC punon për të përmirësuar aftësinë e tij anti-ndërhyrje? 11. PLC Cila disa tregues kryesore teknike? 12. Çfarë PLC butë kontaktet rele mund të përdorni shumë herë? 13. Shtypni PLC I / O pikë dhe struktura mund të ndahen në disa kategori? 14. Fushë Ilustrim element lloj logjikë programueshëm kontrollues të dhëna dhe actuator. 15. Seri FP1 njësia e kontrollit PLC, e cila ka disa modele? Performanca e tyre teknike Cili është ndryshimi? 16. Brendshme seri FP1 PLC Cilat lloje regjistrohesh? Ka edhe ndërmjet "fjalës" regjistruar dhe stafetë korresponduese "bit"...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version