Ushtrime sinkronizuara kineze provime gazeta mësim gjuha e klasës së gjashtë planifikon semestrin e dytë të vëllimit testit gjuhën

përmbledhje: Gjashtëmujorit të dytë të vëllimit të testit të gjuhës klasën e gjashtë (c) ※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※※ një , zgjedhje të shumëfishta, plotësoni numrin e përgjigjeve të sakta në tabelë. (Letër 1 minutë, një total prej 10 pikë) 1, shqiptimi i saktë i fjalëve është pak më poshtë () Një, Xing. (XING) i lartë minierave B fortë, valët trazuar. (Xong) Chung C, i përsosur. (Fang) D, gjallërisht. (Qiao) E, një dosje të re. (Jia) F veshje, rrethi. (Juan) mbështetje 2, fjalët e mëposhtme kanë një typo në një grup është () A, shurdhues B, riorganizimi C, Perëndia Machine Miaosuan D, duhet të marrë asnjë krisje 3 "shekullit Baoding" dhe "Ding", një total prej () A, 9 goditje B, 10 stilolaps C, 11 stilolaps D, 12 stilolaps 4, interpretimi fjalia vijim i saktë i fjalës është pak () Dr Chang është pak mjekët me përvojë, ai ishte në gjendje të drejtë. Recetë sëmundje, pacienti së shpejti do të shërohen. A, e drejtë B, trajtoj, shikoni në C, si kontrolle të tilla D, për 5, fjalia e mëposhtme për të zgjedhur drejtë fjalët () Ushtrisë së Kuqe në gjatë muajit mars, pas () test, më në fund ka arritur sukses në destinacion. A, B zymtë, rëndë C, D serioze, të rreptë 6 "Chungui dërgo shiun, Pranvera borë për të." Kjo poezi nga () A, "Bo Suanzi Plum Blossom" B ", Pusa Njeriu dabaidi "C," Pranvera Night Rain "...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version