Kolegj provimin pranues për një lloj psikologjike të ndihmave: 04:00 sugjerim përgjigjet humor nervoz

përmbledhje: 4. Truri i njeriut është si një kujtesë, kur prekje në sasi të mëdha të informatave gjatë një periudhe kohore, ne kemi nevojë për një proces. Nëse ju nuk e kryejnë trajtimin, përmbajtja e re do të jetë e vështirë për të ri-depozituar. Shumë kandidatë pas një intensitet të super-të lartë, të detyruar për të mësuar, truri është i ngopur tashmë. Prandaj, në rrethanat e tanishme, pa marrë parasysh sa e vështirë, efikasitet nuk është i lartë, nuk mund edhe të përqëndrohen. Prandaj, kur afrohet hyrjen, ju duhet të mësojnë për të heqë dorë, të heqë dorë nga një pjesë të së kaluarës është shqyrtuar, është vlerësuar pak shanse për të testuar përmbajtjen, mundësinë e një pjese të madhe të kryesore. Duke marrë kohë për të lënë pjesën tjetër të trurit, të lehtë për të kujtuar dhe pastaj nxjerrë. Pra, nuk do të shkojnë shqyrtim duhet të heqë dorë, i quajtur "humbur një gur shahu për të shpëtuar makinën." Rekomandim: pranë hyrjes, është mënyra më e mirë për të mësuar për t'u çlodhur. Foster vetë-besimit, i bindur se aftësia e tyre, për aq kohë sa të luajnë normale, është një garanci për sukses. Moderatori: Shumë kandidatë fenomen nervozizëm, në çdo hap është "i lodhur ende, dhe mos bisedoni me mua", pastaj nxënësit dhe prindërit se si të merren me? PHARMACOLOGIAEQUE: kolegj hyrje provim është një lojë me intensitet të lartë, në fizik, mendor dhe këmbëngulje për të kufizuar të kohës, kjo do të ndikojnë emocionet e njerëzve e njerëzve, do të prodhojë ankth dhe tension. Para hyrjes duhet të i kushtoj vëmendje të rregullojnë humor, në qoftë se nuk ajer emocionet e tyre do të ndikojë drejtpërdrejt në shqyrtimin e shfaqjes dhe rezultatin. Mëso për të kontrolluar emocionet e tyre është shumë e rëndësishme, vetëm "gaz do Shenning" do të jetë një sukses. Siç shkon duke thënë: "Në qoftë se të marrë atë, ne duhet së pari vertikale atë." Pranë hyrjes, prindërit duhet të shmangin dridhje, sa më pak përmendjen e përmbajtjes së provimit të lidhura, për të shmangur gjendjen aktuale të kandidatëve në krahasim me nxënësit e tjerë, dhe se...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version