Surfactant fluorocarbon dhe zbatimi i tij në bazë uji bojë plastike

përmbledhje: Surfactant fluorocarbon dhe zbatimi i tij në bazë uji bojë plastike komunitetit të biznesit në 14 shkurt seancë në valën e mbrojtjes së mjedisit në parathënie, me bazë uji bojë është një trend i madh dhe do të thotë. Megjithatë, për shkak të bazë uji bojë shkëlqim, ngjitje, rezistencën e ujit dhe leveling zbutja krahasuar me ngjyrat tretës bazë ka një hendek, kështu që në veshje industriale dhe veshje të tjera specialiteti, ngjyra tretës bazë ende zë pjesën më të madhe të tregut. Por me vetëdija e mbrojtjes së mjedisit dhe përdorimin efikas të burimeve të naftës vazhdon të rritet, duke e bërë me bazë uji bojë industri është bërë një trend i pakthyeshëm, zgjidhjen e problemeve teknike të veshjeve ujit bazuar industri është çelësi. Ky artikull përqendrohet në bazë uji bojë është me bazë uji bojë plastike në veçanti aplikimin e surfactants fluorokarboni, duke shpresuar për të popullarizohen me bazë uji veshje plastike ndihmë. Një surfactant fluorocarbon i surfactant fluorocarbon ka një karakteristikë surfactants hidrokarbureve të përbashkët nuk kanë karakteristikat e tri llojeve: ① një aktivitet të fortë sipërfaqe. Përqëndrime shumë të ulëta në ujë për aq kohë sa është e mundur që të zvogëlojë në mënyrë efektive tensionin sipërfaqësor të ujit, përmirësimin e wettability dhe pėrshkueshmėrisė për sistemet ujore, dhe zinxhirët fluorocarbon kanë dy repellency ujë dhe repellency naftës. ② stabilitet të shkëlqyer. ③ kostot e prodhimit të lartë. Në veshje waterborne, fluorocarbon surfactant mund të përmirësojë shtresë në Veting substrate, leveling, rezistencën e ujit, për të përmirësuar rezistencën njollë, duke bllokuar rezistenca, ngjitje dhe shkëlqim, dhe veprimtaria temperaturë të lartë dhe stabilitet ( 150 ~ 200 ℃). 2 surfactants fluorocarbon në bazë uji bojë plastike fluorokarboni surfactants janë në gjendje për të luajtur një rol në një shumëllojshmëri të ujit bazuar bojë...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version