Së pari në mur me mbyllur pozicionimin fletë alumini

përmbledhje: Së pari në mur me mbyllur pozicionimit vrimë alumini rreth 1.9 metra lartësi. Transferojë pushtetin në hapjen e murit, zam në vida në mur, pastaj të forcojë vida alumini. 1.2. 3. Pas mbylljes së aluminit për të ul receptorin e telefonit kurthe kundër mushkonjave. vënë atë në nivelin, dhe kontrolloni nëse mushkonja prapa trup alumini tërësisht në pozicionin e varur. tabaka të marrë ujë mushkonja e hequr, ujin vënë në një lartësi prej rreth linjave, plus 1/3 shurup mbuluar, butësisht shkundur pak, dhe pastaj përsëri në makinë përsëri për të hapur kurthe kundër mushkonjave mund të jetë normale për rreth dy deri në tre ditë për të ndryshuar me ujë një herë në javë për të pastruar udhëtim tabaka ujit 1. Sigurohuni që fuqia e instaluar, siç gjendet në kurrizit ose plug janë të dëmtuara, ju lutemi na kontaktoni për riparim. 2. Për të zëvendësuar llambë UV ose pastrim, ju lutem fikeni. 3. Mos aplikoni ndonjë pjesë për të kapur mushkonja SHËNIM: Ju lutem, mos e vënë ndonjë pjesë të kurthe kundër mushkonjave apo zhytur në udhëzimet e sigurisë të ujit dhe specifikimet për urdhërimin mjekësi, llamba UV duhet të zëvendësohet ose kurthe kundër mushkonjave kanë probleme, ju lutem kontaktoni me kompaninë Telefon: (852 ) 82115008 Fax: (852) 23587250 Operative Manuali kurthe shtëpie kundër mushkonjave...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version