Shqyrtime Kinë Tekstil City leckë krevat stabilitetit të çmimeve pambuku në ditët e fundit e shumës së tkurrje

përmbledhje: Shqyrtime Kinë Tekstil City leckë krevat stabilitetit të çmimeve pambuku në ditët e fundit e shumës së tkurrje Kinë Tekstil City javën e kaluar nga katër ditë këtë javë, shtrat leckë pambuku prapa klientët shtëpi të reduktuar kërkesën totale për pakësuar dita ditës, çmimet mbeten të qëndrueshme për Zot. Pëlhurë fije nga disa ditë ,, "leckë shtrat" ​​secili varieteteve të transaksionit, fije pambuku "fletë", "kurdisur" Abonim Llogaria ndarë, por ende më shumë se çmimi grantit të gjitha varieteteve qarkullimit të qëndrueshme me pak se një ditë ditë. Midis tyre, para-shitjet më të mëdha të shtëpisë me 20s / c një endje, 32s / c një endje, 20s / c dhe 32s / C endura me një shtypje pigment, "fletë", "troket" 32s / c lyer "copë çarafësh," sepse moti i ftohtë kthehet përsëri, disa nga klientët tanë kanë ngarkesë të mjaftueshme për të kthyer në shtëpi pas korrjes dhe faktorë të tjerë, xhiro ra ndjeshëm, të 32s / c mbaruar Woven "jorgan", "fletë" "Pillowcase" etj, dhe 21s / c, 32s / c, 40s / c furnizimet hotel errësirë ​​"Card zhdrejtë", "leckë", "Jacquard" çmimet të qëndrueshme, qarkullimi sepse klientët vazhdoi dhe mbeti i qëndrueshëm jashtë alternuar. Shitjet e fundit mesatare ditore totale të tregut ", leckë pambuku krevat" prej më pak se 30 metra, në krahasim me të njëjtën periudhë të javës së kaluar ulet rreth 100.000 metra. MZA nga data e prirje fije industrisë pëlhurë, si temperaturat bien të brendshëm të bazuar në "leckë krevat pambuk" Qoftë në shtëpi me dhe furnizimet hotel, ka shkuar kryesisht për të bërë fazën e fortë e shitjes, më pas, nga temperatura e rrugës poshtë, tregun e përgjithshëm Marketing ndoshta do të dobësohet çdo ditë. Ju lutem, mos ribotim pa leje Mouzhi An...

Rrjeti Disk Shkarko: PDF-version     DOCX-version